Recensies

Afscheidsimpressie.nl heeft de begrafenis van onze moeder prachtig vastgelegd. De aanwezigen merkten niets van de aanwezigheid van camera’s en de cameramensen. Zo heeft iedereen die niet aanwezig mocht zijn vanwege Corona ook afscheid kunnen nemen. Hele professionele mensen die je met een gerust hart toelaat bij het afscheid van een dierbare.

Linda Frederiks

Onbeschrijflijk van waarde hoe alles integer wordt vastgelegd. Voor de tijd na alle hectiek van het afscheid is het waardevol om alles rustig terug te kunnen zien, op je in te laten werken en te verwerken.

Anja van den Boogaard

Dankbaar voor wat jij voor ons kon betekenen in t afscheid nemen van mijn moeder. Door alle maatregels die er waren ivm Corona zaten wij in een leeg crematorium, maar door jouw livestream konden de mensen live meekijken op de plek waar zij op dat moment waren. Dit gaf ons een grote troost in de wetenschap dat we toch niet alleen waren. Super bedankt.

Karin van Lokven

Wij zijn zeer tevreden over de film die is gemaakt tijdens de uitvaart van onze moeder, door de corona maatregelen konden wij de uitvaart helaas niet doen zoals gewenst was en konden er maar 30 mensen bij zijn, doordat we deze prachtige film hebben laten maken kan de familie in het buitenland de uitvaart ook bekijken. Ook is dit een mooie herinnering voor de kleinkinderen voor later. We hebben maar 2 dagen van tevoren contact opgenomen en alsnog was er van alles mogelijk. Wij zijn blij met dit mooie aandenken aan een moeilijke dag.

Denise Schouwink

Het afscheid van mijn moeder heeft afscheidsompressies zo ontzettend mooi vastgelegd. Ik ben jullie zo dankbaar!! Nu kan ik terugkijken naar een dag die ik “toen” niet zelf bewust heb meegemaakt. Dank jullie wel.

Wendy Heijmans

×